XGI

Synonyymi XGI viittaa yleensä X Go Infiniteen

Team History

2018

Lokakuussa 2018 Tentacle Platform valitsi 5hs- ja XGI-tiimit koe-kilpailun kautta. Edusta alustaa osallistuaksesi "Fifth Personality" -klassikon verkkokilpailuun. Marraskuun 10. päivänä, "Fifth Personality" cross-platform eliittiturnauksen online-pudotuskierroksen ensimmäisellä puoliskolla, voitti Vitamin-joukkueen ja pääsi voittajaryhmään jatkaakseen seuraavalle kierrokselle. 25. marraskuuta voittajien ryhmän ensimmäisellä kierroksella hävisi WNW-joukkueelle ja pääsi häviäjien ryhmän toiselle kierrokselle. Joulukuun 1. päivänä hävisi ryhmän toisella kierroksella vitamiinijoukkueen ja pääsi häviäjien ryhmän kolmannelle kierrokselle. Joulukuun 7. päivänä voitti TDD-joukkueen häviäjien ryhmän kolmannella kierroksella ja pääsi häviäjien ryhmän neljännelle kierrokselle. Joulukuun 9. päivänä hävisi ryhmän neljännellä kierroksella WNW-joukkueen ja pääsi häviäjien ryhmän viidennelle kierrokselle. Joulukuun 15. päivänä hävisi ryhmän viidennellä kierroksella Mfb-joukkueen ja pääsi häviäjien ryhmän finaaliin offline-finaaliin. Klo 12.30 31. joulukuuta offline-finaalin finaalissa voitti CCNB-joukkueen ja pääsi finaaliin; 14:45, hävisi finaalissa ITC-joukkueelle ja voitti toiseksi.

2019

30. tammikuuta 2019 "Call of the Abyss II" Road to the Abyssissä (joukkueiden ranking-näytös) ja "Top of the Tower" (suora lähetys karnevaali) lavan jälkeen ), XGI-tiimi sijoittui viidenneksi 88685, ja se oli oikeutettu osallistumaan online-karsintaan ja pääsi "Fifth Personality" COAⅡ Manner-Kiinan karsintaan. 14. huhtikuuta COAⅡ Manner-Kiinan karsintaottelu päätti D-ryhmän. XGI-tiimi voitti NB-joukkueen ja FATE-joukkueen ja eteni onnistuneesti offline-finaaliin ryhmän ensimmäisillä tuloksilla ("Fifth Personality"- ja COAⅡ-finaalien ensimmäinen vuosipäivä). Toukokuun 1. päivänä COAⅡ Global Finals 16-in ja neljän pudotuskierroksen aikana voitti RG-joukkueen ja ITC-joukkueen päästäkseen välieriin; Toukokuun 2. päivänä COAⅡ Global Finals -välierissä voitti 5h-joukkueen ja pääsi finaaliin; Finaalissa hän hävisi Team Gr:lle ja voitti COA II:n maailmanmestaruuden toiseksi.

Heinäkuussa 2019, osallistui 2019 "Fifth Personality" Summer Classiciin. Heinäkuussa, 2019IVC Summer Classicin kolmannen viikon ensimmäisenä ottelupäivänä, XGI-joukkue voitti Mrc 5:3 ja 8:1 D-ryhmässä. Kolmantena ottelupäivänä XGI-joukkue voitti Gr. joukkue kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Tappio pienessä pelissä. XGI-tiimi sijoittui väliaikaisesti ryhmän neljänneksi.